View Single Post
Staro 24.02.2009., 19:55   #58
prljavi Heri
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2006
pozdrav. Evo ja jučer kupio dotični miš pa da ne otvaram novu temu...vidim da je duuugo prošlo od zadnjeg posta...

jel neko našo rješenje za dodatne tipke?? Naime one se ne mogu koristiti bez drivera a kad ga se i instalira tipke se ne prepoznaju u igrama. Na primjer uvijek mi je "reload" u CSS-u ili COD-u bio postavljen na jednoj od tih dodatnih tipki, a sada ih uopće ne prepoznaje.

Sve je ovo jedan VELIKI minus i sada ne vidim drugo rješenje nego se riješit tog miša. Počinje mi ići na živce.

Zadnji miš je bio Microsoftov i dodatne tipke su bile po defaultu super namještene i bez drivera.

Neki prijedlog?

Jel postoji mogućnost vraćanja u ADM-u ili samo nadoplata za neki dugi? Može neka preporuka za drugi miš ali da nije neki zvjerski jel kakti nisam gamer ali želim da bar sve radi. Neka ima te proklete dodatne tipke ali da ne trebaju nikakvi hebeni driveri da bi radio osnovne stvari

EDIT: i kak se riješit hebenih titlova?? kad god stisnem u vindovzima dodatnu tipku pokaže mi se ogromnim zelenim slovima što sam stisnuo ko nekom degeneriku...izgleda ko kada se stišava zvuk preko tipkovnice pa se pokaže ona skala na dnu monitora...jaaaako debilno!!!

Zadnje izmijenjeno od: prljavi Heri. 24.02.2009. u 20:58.
prljavi Heri je offline   Reply With Quote