View Single Post
Staro 24.02.2009., 19:35   #975
MAXx
Čupavac
Moj komp

MAXx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor NITROS Pregled postova
Jesi li vidio za koju cijenu on moze dobiti tog E-3?
Nisam.
Citiraj:
E-3 je profi fotoaparat. Zamisljen je za profesionalca kojem nije problem nositi torbu ili ruksak pun opreme.
To mi je jasno. I ja sam mu ljepo rekao da mu je poprilična kazna nositi taj aparat jer nije profesionalac. Nije ni meni problem kada idem autom. Onda nosim oba. Ali kada sam išao u Portugal nisam htio tegliti taj aparat.
Citiraj:
Nisi primjetio razliku izmedu E-3 i E-400? Oprosti, ali onda imas problem. E-3 daje ostrije fotografije kada se posloze postavke i daje vise detalja. Ako govorimo o RAW.
Govorim o .jpg kvaliteti. Rekao sam da nisam primjetio veliku razliku. (Znači očito ima razlike samo ona nije tolika).
Citiraj:
I mislim da shvacas da tebi, koji nisi zahtjevan korisnik E-3 i njegove mogucnosti nisu potrebne, vec ti je dovoljan E-400 pa i njega favoriziras. Ja sebe smatram ipak zahtjevnim korisnikom i E-400 je po meni igrackica kada ga drzim u ruci. Ne pase mi ergonomija, malen je, lagan i nemam osjecaj da drzim fotoaparat. Pogotovo kad stavim 50-200 ili neki veci ili tezi objektiv tipa fisheye.
Ne trebaju mi sve opcije E-3 aparata, kao ni što tebi ne trebaju baš sve opcije. Ovo za E-400 je istina da je lagan kao igračka i da mu je ergonomija jednaka nul funkciji.
S njime je teško fotkati okomite fotografije.
Nemoj ovo shvatiti kao neki napad.
Poanta moga posta je u tome da taj aparat nije za njega i .
A što se tiće Liveviewa. Probao sam ga i isključio sam ga....
Ovisi kako kome paše.