View Single Post
Staro 24.02.2009., 19:35   #19
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ali i ja sam stavljao monokromatske wallpapere (crveni i crni) pa ih je bilo.
Sad sam stavio dvi kabel na drugi izlaz i ista priča.
Primjetio sam da ih nema dok komp boota (crni ekran), nema iz dok trči ona crtica za windowse, nema ih na plavom welcome ekranu i pojave se tek dok mi uđe na desktop.
Ko da je do windowsa...

Branx i TomRi mudro zbore,

Isprika na polu~pazljivom citanju tvoje boljke. Malo mi je prenategnuto zvucala tolika pixel emigracija o'djednoch + posebno proizvoljno setkaranje po ekranu. Simbolike radi u trenutku pisanja, bas sam Old Iggy-a za jednu Lenovo ThinkVision napajacku sekciju cimao, odnosno izvor trazio

Prva slika koju si slikao, cak su i sami pixeli predimenzionirani. Barem koliko se vidi na prvoj slici. Najbolje da probas tu kartu na drugoj masini, pa onda eliminiras sitnije igrace. Mici je uglavnom sa svoje ploce da budes 100% siguran, mozes li odma grafu finalizirati kao krivca. Imas valjda neku kusur masinu za opipe da ne masiras kucni OS ili posebno ako nemas volje za te igre dok ti traje omiljena Telenovela. Dobro, bolje grafa nego monitor.

Citiraj:
Autor boris87 Pregled postova
JScreenFix: Web-based aplikacija koja se okreće na sve piksela i off oko 60 puta u sekundi.
Hm, brzo sam preletio danas pa uopce nisam tvoj post vidio. Vidis, vidis.... hvala na spomenu. Nisam znao za ovo. Posebno je zanimljiva pro verzija.
Visage je offline   Reply With Quote