Citiraj:
Autor Nikky
Ne, ne ću se povlačiti. Ako bi netko trebao biti uvrijeđen onda bi trebao biti ja a ne ti.
Pitao si, pomoglo ti se i sad me još "častiš". Bio off ili ne ali činjenice su tu:
- rečeno ti je da provjeriš da li si instalirao drajver za wireless karticu
- dan ti je link gdje ćeš ga dl.
- obzirom da predmetni laptop vjerojatno nema hw prekidač za on/off wireless - a, sugerirano ti je da postoji softwersko rješenje
- rečeno ti je da navedeš točnu oznaku modela kako bi ti se ukazalo na taj sw, što nisi napravio ni u uvodnom postu ni kasnije.
Iz ovog se vidi da si usmjeravan prema rješenju a to je stavljanje wireless - a u funkciju.
Rečenica: "Ajde priznaj da ti je to prvi laptop kojeg koristiš." je rečena jer trenutno većina proizvođača i njihovih modela laptopa koristi sw rješenje za on/off wirelessa. Ja ti nisam kriv šta ti je pri tom povrjeđen ego a istovremeno nisi pogledao support stranice proizvođača (možda tek kasnije).
Kaže lijepo naš narod: Napravi dobro i izi govno.
|

Za ovo bi ameri rekli " Intelectual masturbation"
Pa ti dalje razguli, ja sam se svima zahvalio, a podatke nisam mogao dati odmah jel je laptop od cure, a njeno snalaženje po pc ekspertu bi bilo interesantno vidjeti...kao i na moje na lapu..
Ajde živili