ajde lagano odlepršite jer neznate komentirat bez nekog sarkazma..
wolwerine dobio si sta si htio. za ono ti ja nisam kriv..
za ovo o hw-u imas pravo nekad preburno reagiram jer je kod mene situacija bila drugacija...
no ionako nema veze..moj cilj nije preseravanja na ovom forumu iako to misle svi no otom potom.
bluefild: imam 21 godinu ak te zanima , lijepo sam ti poslo da zamjena otpada jer sam se odlucio za prodaju niti smo bili zakljucili da cemo se zamjenit niti nista tako da.
i javio si mi se jer ti takvu ponudu niko nije dao od takvih ljudi vi profitirate i na tome mi mozes biti samo zahvalan
a wolwerine se samo zna vezat za rijeci koje sam ja bezveze napiso a da o tome opce nisam premislio tipa onoga 3 x 295gtx svejedno ionako ce biti maximalan broj tih kartica prije il kasnije.
no ja sam samo htio reci da cu isprobat karticu te da cu javit svoja iskustva no ako vas to ne zanima sve 5 moglo se odmah u prvom postu tako napisat.. a ne opet neki sarkazam itd..
volim kad mi ljudi govore da je nesto ne isplativo jer ja na to sigurno ne gledam..
trenutnoo sam uzeo karticu jer mi je sexy nista drugo takoder cu uzet drugu kada ce ova biti usamljena..
Citiraj:
Autor pinkskin
Jel hočeš da ti ja kažem da si kupio neisplativu stvar, ali tvoji su novci i boli me briga kak ih ti trošiš, mogo si kupit i deset meni svejedno
|
takav odgovor cjenim vise od icega da ti budem iskren...