View Single Post
Staro 23.02.2009., 23:52   #377
AdmiralST
Kapetan od beloladja
Moj komp

AdmiralST's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor bacyc Pregled postova
da to je najbitnije, bojsi zapalili stolicu, i pizde u plavom odma došli pendrečit (al su se malo zaletili pa su i dobili po njuški). huligani, neprijatelji broj jedan drage nam države...
Ja sam navijač Hajduka.Ne želim da se pale stolice na stadionu u Splitu jer ga smatram nečim posebnim kao što i navijači Dinama svoj Maksimir drže svetinjom kao što i navijači Liverpoola svoj Anfield Road smatraju svetinjom etc... .Kako bi tebi bilo da ja dođem na Maksimir i zapalim stolicu? Ma jeba bi mi sve po spisku jel tako? Ako su se zahvatile slučajno ( šta se može desit kod bakljade,onaj ko nije drža baklju u ruci nek ne komentira ), zašto Bojsi nisu fino dopustili vatrogascima da uđu,ugase vatru i nastave navijat. Mislim da policija ne bi reagirala uopće. I niko vas ne bi prozivao huliganima jer nemoj me krivo svatit bilo je oko 30-ak redikula( glupana,retardiranih ljudi,huligana ili nazovi kako oćeš al to su goli k...c a ne navijači).Jel zbog toga triba osuđivat sve ostale?

Citiraj:
jebote jeste svi slijepi ili koji vam je kurac. zapalilo se baklji koliko bojsi nisu čitave sezone, ispaljeno više desetaka raketa, prekid utakmice a debili na kraju utakmice pohvaljuju atmosferu i to što čak ni jedna baklja nije pala na teren. naravno, osim onih par koje jesu pale i osim onih više desetaka raketa. komentator koji inače kod prve upaljene baklje bojsa zaziva pravnu državu i pljuje huligane, na torcinu bakljadu ne reagira uopće, čak i pohvaljuje atmosferu. na kraju dok su treneri davali izjave u pozadini plamen na sjeveru. ali po svim portalima kako su bojsi zapalili stolicu. prestanite upijati debilane kojekakvih plaćenih poluretardiranih kvazinovinarčića. žalosno je da vam takvi kreiraju mišljenje.
nemoj mi reć da ne izgleda lipo? al je problem u toj ciloj koreografiji pogrešno tempiranje. i to svaki put isto. Umisto da lipo bace to u 7 i po uri ( 19 i 30h) ako utakmica počinje u 8 ( pa nek se raspuše u po ure da se može normalno igrat ) i naprave bakljadu na poluvremenu (pa će se u 15 min rasčistit ). ne. uvik isto sranje.pa se prekida utakmica.izgubiš volju i na TV kad gledaš kad će nastavit igrat.a i prekida se igra bezveze. Kad bi ti zna ekipu koja organizira sigurnost ovih događaja viruj mi crka bi od smijanja.5 godina san radija za nijh, i svaki put kad bi naši MUP-ovci došli napraviti pregled stadiona prije derbija ide se po ovoj shemi : dođu dva pirotehničara s pason. Onda pas šeta gori-doli i nađe dvi baklje.i ovi cili sritni.a pregledaju ukupno 5% stadiona. i onda uvik priče kako se prošvercalo toliko baklji?al viruj mi da znaš ekipu koja se bavi organizacijom sve bi ti bilo jasno. takav nerad se često ne vidi.
Citiraj:
i još jednom se pokazalo da su huligani glavni razlog za prazne stadione. u utakmici najvećeg mogućeg rizika pun poljud. baš me zanima koliko će ljudi biti kad im dođu sesvete, odnosno na utakmici nikakvog rizika.
mislim da će ih bit više nego kad u Maksimiru igra Croatia Sesvete? Oprosti al HNL je jedno obično sranje koje nije u stanju pružit imalo zabave.Mislim da posjećenost ne bi porasla ni kad se ne bi plaćale ulaznice . ima više razloga za prazne stadione nije samo huliganstvo
Citiraj:
a za sve koji uživate kad milicija pendreči bojse... iskreno se nadam da će vas barem jednom u životu, institucija ili osoba kojoj plaćate da vas štiti, potpuno obespraviti kršeći sve granice razuma, te na kraju sam ustav.
uživajte iza svojih monitora. pozdrav
nisam uživao s interventnom policijom u park-šumi Maksimir.a samo san doša gledat utakmicu... ne uživam kad policija pendreči bilo koga. pa ni onda kad zaslužuju

Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost.
AdmiralST je offline