Citiraj:
Autor bacyc
da to je najbitnije, bojsi zapalili stolicu, i pizde u plavom odma došli pendrečit (al su se malo zaletili pa su i dobili po njuški). huligani, neprijatelji broj jedan drage nam države...
|
Ja sam navijač Hajduka.Ne želim da se pale stolice na stadionu u Splitu jer ga smatram nečim posebnim kao što i navijači Dinama svoj Maksimir drže svetinjom kao što i navijači Liverpoola svoj Anfield Road smatraju svetinjom etc... .Kako bi tebi bilo da ja dođem na Maksimir i zapalim stolicu? Ma jeba bi mi sve po spisku jel tako? Ako su se zahvatile slučajno ( šta se može desit kod bakljade,onaj ko nije drža baklju u ruci nek ne komentira ), zašto Bojsi nisu fino dopustili vatrogascima da uđu,ugase vatru i nastave navijat. Mislim da policija ne bi reagirala uopće. I niko vas ne bi prozivao huliganima jer nemoj me krivo svatit bilo je oko 30-ak redikula( glupana,retardiranih ljudi,huligana ili nazovi kako oćeš al to su goli k...c a ne navijači).Jel zbog toga triba osuđivat sve ostale?
Citiraj:
Autor bacyc
jebote jeste svi slijepi ili koji vam je kurac. zapalilo se baklji koliko bojsi nisu čitave sezone, ispaljeno više desetaka raketa, prekid utakmice a debili na kraju utakmice pohvaljuju atmosferu i to što čak ni jedna baklja nije pala na teren. naravno, osim onih par koje jesu pale i osim onih više desetaka raketa. komentator koji inače kod prve upaljene baklje bojsa zaziva pravnu državu i pljuje huligane, na torcinu bakljadu ne reagira uopće, čak i pohvaljuje atmosferu. na kraju dok su treneri davali izjave u pozadini plamen na sjeveru. ali po svim portalima kako su bojsi zapalili stolicu. prestanite upijati debilane kojekakvih plaćenih poluretardiranih kvazinovinarčića. žalosno je da vam takvi kreiraju mišljenje.
|
nemoj mi reć da ne izgleda lipo? al je problem u toj ciloj koreografiji pogrešno tempiranje. i to svaki put isto. Umisto da lipo bace to u 7 i po uri ( 19 i 30h) ako utakmica počinje u 8 ( pa nek se raspuše u po ure da se može normalno igrat ) i naprave bakljadu na poluvremenu (pa će se u 15 min rasčistit ). ne. uvik isto sranje.pa se prekida utakmica.izgubiš volju i na TV kad gledaš kad će nastavit igrat.a i prekida se igra bezveze. Kad bi ti zna ekipu koja organizira sigurnost ovih događaja viruj mi crka bi od smijanja.5 godina san radija za nijh, i svaki put kad bi naši MUP-ovci došli napraviti pregled stadiona prije derbija ide se po ovoj shemi : dođu dva pirotehničara s pason. Onda pas šeta gori-doli i nađe dvi baklje.i ovi cili sritni.a pregledaju ukupno 5% stadiona. i onda uvik priče kako se prošvercalo toliko baklji?al viruj mi da znaš ekipu koja se bavi organizacijom sve bi ti bilo jasno. takav nerad se često ne vidi.
Citiraj:
Autor bacyc
i još jednom se pokazalo da su huligani glavni razlog za prazne stadione. u utakmici najvećeg mogućeg rizika pun poljud. baš me zanima koliko će ljudi biti kad im dođu sesvete, odnosno na utakmici nikakvog rizika.
|
mislim da će ih bit više nego kad u Maksimiru igra Croatia Sesvete? Oprosti al HNL je jedno obično sranje koje nije u stanju pružit imalo zabave.Mislim da posjećenost ne bi porasla ni kad se ne bi plaćale ulaznice . ima više razloga za prazne stadione nije samo huliganstvo
Citiraj:
Autor bacyc
a za sve koji uživate kad milicija pendreči bojse... iskreno se nadam da će vas barem jednom u životu, institucija ili osoba kojoj plaćate da vas štiti, potpuno obespraviti kršeći sve granice razuma, te na kraju sam ustav.
uživajte iza svojih monitora. pozdrav
|
nisam uživao s interventnom policijom u park-šumi Maksimir.a samo san doša gledat utakmicu... ne uživam kad policija pendreči bilo koga. pa ni onda kad zaslužuju