View Single Post
Staro 23.02.2009., 21:39   #4297
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ja znam da su ga prozivali ekstremnim desničarom i fašistom, ovo za ljevicu je - LOL.
Kaj LOL-aš, nije im se bilo svidjelo onakvo društvo kakvo je opisivao u The Moon Is a Harsh Mistress i Stranger in a Strange Land...

Citiraj:
To je okosnica romana, ili ti se sviđa ili ti se ne sviđa. Meni da, vrlo
To kaj se tebi sviđa i ono zbog čega film nebi prošao su različite stvari.

Počevši od onakvog društvenog uređenja koje je opisano, spika o javnom šibanju djece za primjer i slično...sve su to stvari koje nebi legle a produžilo bi i razvodnilo-film

Kaj se tiče same knjige-cijela ta spika sa glasanjem ljudi koji su odslužili rok je čista utopija, pogotovo nema smisla u miru, kao što sam rekao ja knjigu gledam isključivo u kontekstu vremena kad je autor pisao.

Takvi stavovi nisu prolazili baš nikad u povijesti a u sadašnje vrijeme pogotovo.

Ljudi koji će dobrovoljno otići u rat su svakoj državi potrebni samo u tom trenutku, nakon toga bi svakom vlastodržcu bilo najdraže da takvi ljudi jednostavno-nestanu

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote