View Single Post
Staro 23.02.2009., 20:59   #370
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Zanimljivo...

Care, kad se zbog istih stvari razvlačio Dinamo po telki i novinama, održavali tematski forumi po HTV-u nisi se osjetio pozvan javiti se?

Kad Dinamo treba pobrat masnu novčanu kaznu, popušit igranje pred praznim tribinama onda svi šute...a kad se radi o Ajduku onda bi tirbalo mučat, ha?
Ja ti kažen da me boli k dobio Dinamo ili Hajduk, Hajduk mi je draži, ali boli me neka stvar sve skupa za to. Za to hukanje govorim još od one ''afere'' s Etoom, jer njegov problem je što je shvatio da mu možda tim hukanjem žele poručiti da je recimo majmun, zato što je crn il štajaznam zašto. Zašto nije protumačio da je sova?
I kažem, derbi bez bakljade, nije derbi nego kua. Igralo se na Maksimiru ili Poljudu(samo je Poljud ljepši pa sve skupa bolje izgleda).
Šta se mene tiče nek huču svi i svatko a ko se nađe uvrijeđen, ko ga hebe. Ako ga sove vrijeđaju, jebiga..
Što se kazni tiče, i Dinamo i Hajduk imaju para, tako da..koga briga? Samo bi volio da to ide onima kojima je potrebno a guzonjama u UEFI ili gdjeveć.
Ako baš želiš, mogu ja i pisat nakon Dinamovi utakmica i čegaveć, bit će ista stvar, ako ti je tako lakše.