Gle, ja više na znam na koji način da objasnim da ljude boli briga za takve teme (pogledaj samo kolko vodiča je napisano i otvoreno diljem foruma i uz sve to se iz dana u dan ponavljaju jedno te ista pitanja), jer se svima njima uvijek žuri i uvijek im je hitno i oni
moraju otvoriti svoju temu, jer inače im dan ne bude dobro prošel. Oni koji se znaju služiti forumom i koji nisu lijeni našli budu u roku odma temu u koju se mogu nadovezati ili budu pretražili teme u kojima se već nekolko put preporučilo ono kaj njima odgovara. Ostalima nikakve teme di je sve na okupu ne pomogne i na znači ništ - jer su lijeni gotovani koji često ni sami ne znaju kaj im treba, pa samo trate tuđe vrijeme i zanje.
Neke od tema s prve dvije stranice:
- Konfiguracije za 6.000 do 7.000 kn
- Nova Konfiguracija u rangu od 3.000 do 5.000 kn
- Nadogradnja konfiguracije
- Preporuka MBO+ CPU
- Konfiguracija do 8.000 kn
- Konfa za 3 soma kuna
- Konfiguracija za 2000kn bez monitora
- Konfa do 2500kn
- Jeftina kutija, 1000-1200 kn
- Intel konfiguracija do 10.000 - 11.000 kn
- HTPC - HD konfiguracija
- Optimalna HTPC konfiguracija?
- 3D workstation
- kompletna konfa 8500-9000
- Konfiguracija s monitorom za 4.500 do 5.000 kn
Tak da neko stvarno mora biti žešće nesposoban da ne nađe odgovarajuću temu ili da veli kak mu ama baš ništ od predloženog ne odgovara.
Citiraj:
Autor Zagy-ni-me
Nebih ja to uredjivao
|
Ko bi onda uređival, pa ti si krenul s prijedlogom i otvoril temu, tak da bi to bila tvoja zadaća.

Ne bi niko drugi umjesto tebe to održaval.
Citiraj:
Autor Zagy-ni-me
nego bi sbakih tjedan dva se dodavali novi prijedlozi od strane samih forumaša
|
Nadam se da ti je jasno da bi tu (od strane forumaša) bilo više
ja to imam i zato je dobro preprouka, nego onih koje su zapravo korisne i vrijedne spomena.