View Single Post
Staro 23.02.2009., 15:18   #1319
HONDA type R
Premium
Moj komp

HONDA type R's Avatar

Datum registracije: May 2006
aj da krenem od sredine kaze da ce snimati razgovor zbog prijetnje i dati svom odvetniku ,,, meni nije bilo jasno kakve prijetnje, na kraju razgovora mi je rekao zbog prijetnje inspektoratom, a ja vec mislio hoce li izmisliti da sam rekao da cu ga tuci ili sta vec ,,, ponudio mi je na kraju ove rame: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=4791 (jer je to ram istih karakteristikao kao i reklamirani znaci 4 gige cl5 800 mhz) , ne da nadopatu na dominatore jer sam mu se prijetio inspektoratom

kaze da imam i ja nepovoljnu situaciju zbog toga sto za sve proizvode pise da ne vazi garancija ako nisu ugradjeni od strane strucne osobe znaci servisera...

dalje, kaze da je firma od koja je uvoznik za supertalent valjda autronic bankrotirala i on moze ponuditi adekvatnu zamjenu a ne isti onakav ili povrat novca. gledao sam sada bas racune, u adm sam samo u zadnjih godinu dana ostavio malo vise od 30.000 kuna, mislim da vise necu a prijetnja inspektoratom nije prijetnja nego to napravim bez beda

rekao je i da mu ja trebam napisati dopis na mail u kojem objasnjavam situaciju da i on ima dokaz sa svoje strane,,, ono wtf, na koji nacin je to dokaz za njihovu stranu... takodjer je rekao da ja zovem inspektora nije bad. da ne bi bio prvi put i da to na sudu zavrsi tako da se trazi mirenje...

znaci ako ja i prihvatim te corsaire sto on nudi ja gubim onih ~200kn na koje imam pravo. onda najbolje da trazim povrat novca, tih 650 kn (znaci ipak ide prijava inspektoratu) posto on vise ne moze dobiti talente? ima li mu smisla ova izjava da bih ja zapravo trebao izgubiti garanciju jer sam ih sam "nestrucno" ugradio?

Zadnje izmijenjeno od: HONDA type R. 23.02.2009. u 17:19.
HONDA type R je offline   Reply With Quote