Citiraj:
Originally posted by tor
Eto, jebiga takva su pravila. A uostalom na PM se može jako puno toga riješiti tako da stvarno ne vidim razloga za paniku.
|
Ne kužim...kakvu paniku? pa mi samo ležerno diskutiramo.naravno da znamo pravila foruma i ne mislimo ih ni kršiti (ja jesam par puta zbog "brzopletih prstiju" , makar mislim da bi trebalo biti malo liberalniji). ustvari ova diskusija nas je odvela do jednog meni dragog događaja iz moje svakodnevice :
naime,nedavno sam kupio komad softvera za 3.500 kuna. pošto je šifra softvera bila na omotu (papirnatom!! što je nedozvoljivo za softver od 3.500 kuna,bar po meni),omotnicu sam ostavio kraj kompjutera i cd spremio u plastičnu kutiju.nisam se ni sjetio da prepišem šifru na kutiju.pošto program još nisam ni instalirao,otišao na posao i kad sam se vratil
ženska mi je bacila tu omotnicu jer je mislila da je to za smeće !!
o podršci s interneta da i ne govorim ! htjel sam zamjeniti softver ali u dućanu nisu htjeli ni čuti ! hvala dragom bogu da je "jedan dečko" s interneta imal istu verziju programa ko i ja.....legalno kupljenog u dučanu.....eto...zato mislim da je dobro da "to" postoji...