22.02.2009., 19:18
|
|
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Citiraj:
Autor bane77
S obzirom na velicinu fajla, axxo-ovi ripovi su ok. Ali s obzirom na napredak enkodiranja, mogao bi preci na x264, ako mu je vec stalo do kvaliteta ripova, jel? Ali ovako sa divx neznam kako moze da preti holivudu. Kada sam prvi put skinou NhaNc3 ripove od samo 1-1.5GB, nisam vise ni pomislio na Axxa i divx ripove. to je za spore konekcije, ili ko voli nek izvoli a o slici da ne pricamo...Sve u svemu sinonim je za jedno doba mog zivota i hvala mu...
, Full HD ili Blu-ray ili bar 4-8-15GB HD rip je vec veca pretnja iliti piraterija ili sta god vec...ili samom bioskopu, ali divx hmmm...
mozda sam malo off topic, al nemojte zameriti, prvi mi je post...i na kraju krajeva to je samo moje misljenje 
|
Al stavi se u kožu obisnog čovjeka - boli njega kuki za HD, njemu je bitno da skine divx (ta i tako i tako su svi filmovi skinuti s neta divvixi), da ga pogleda i to je to. Ako ne radi na linijskom plejeru, onda će ga još rekodirati s ConvertXToDVD, opet u divx. Tak da sve priče o kvaliteti videa kod većine korisnika padaju u vodu.
|