View Single Post
Staro 22.02.2009., 11:41   #114
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Sve postavke koje je neko dobio su individualne jer nisu sve komponente jednake kao i hardwer(neki je bolji/lošiji neki poteže dobro neki loše) i zato je teško nekome izdiktirati savršene postavke na kojima če nešto raditi jer ima hrpa stvari o kojima clock ovisi.
Moraš se malo poigrati i izgubiti hrpu sati namještajuči postavke kako bi dobio stabilan sustav.Ako si sve podesio da ti radi na 3.8GHz kako piše pod "moj komp" i istestirao sa OCCT-om barem 1-2h i Primeom min-12h možeš i duže nesmeta. onda nemaš više šta dirati a ako sustav nije stabilan i neprolazi testiranje onda moraš nači zašto pada(koja komponenta neprolazi i ruši se-proc,memorija).Pročitaj sticky sve je dobro objašnjeno ali nemoj misliti da ako 1-2 puta pročitaš da če ti sve biti jasno treba više puta i dosta truda da se sve poštima i da shvatiš sve oznake(ICH,MCH i dr.)Ako če te utješiti osobno sam pročitao pa barem 8-10 puta povremeno čim nešto neradi i zapnem pa mi još štošta nije jasno pa onda pitam i najmanje sam 10-ak puta poželio baciti sve kroz prozor jer neradi kako ja hoču, a vidim da drugima sve šljaka.

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=138781 vidi koja zahebancija sa memorijom samo.

Sretno i uživaj
ECHO je offline   Reply With Quote