View Single Post
Staro 21.02.2009., 18:02   #6
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
gubis garanciju ako sam odvrtis i jedan saraf...

odnesi im hard i reci da ga ugrade hebiga tak ti je to..
Citiraj:
Autor atha Pregled postova
Da, Codiac je rekao, nazalost nema sarafljenja po lapu ako je u garantnom roku.
E jbg, već jesam. Zamjenio onaj iz T-Comovog eksternog diska i stavio u lap (jer je veći i nešto brži). Ali sad sam neki dan razmišljao da bi bilo dobro produljit garanciju još dvije godine pa razmišljam da sve vratim nazad kako je i bilo. Nemre se vidjet da sam šarafao jer sam bio vrlo pažljiv. (Nije ništa auzrajsano)

U biti znam da će trgovina do trgovine drukčije tumače garancije (Zel-Cos npr. odoobrava to svojim korisnicima), al sad gledam kod ovog Sensa i G-Spota je izgleda malo drugačije. Kad sam dograđivao memu, lik mi je u HGSpotu to na licu mjesta napravio ali je nakeljio naljku preko mjesta di se mijenja mema.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Ja sam pak dobio drukčiju informaciju od HP supporta. Frend je išao nadograđivati i istu stvar me pitao pa smo otišli na HP support chat i čovjek nam je tamo fino rekao da hard i memorija spadaju pod dijelove koji su user replacable i njihova zamjena ne utječe na garanciju.
E pa ovo i mene zanima. Pogotovo zato što su to napravili vrlo jednostavno za napravit. U slučaju memorije, dva šarafa i kopča. Kod diska, dva šarafa vani, jedan unutra i samo zaslajdaš disk u lijevo i oslobođen je.

Citiraj:
Autor Oranje Pregled postova
jel to znači ak ti ovlašteni nestručno ugradi da neće priznati garanciju
tutix je offline   Reply With Quote