Tema: Opel Astra
View Single Post
Staro 21.02.2009., 09:57   #601
swordfish
aka: N.W.S.K. b_buha

swordfish's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
da da fleks... vtr ima taj mjenjac, zeznuo sam se. vozio sam se jednom u tom citroenu tako da sam vidio taj delay, stisnes i ne desava se sekundu nista... i kad se pocne desavati traje dosta dok promjeni. za smart sam cuo da se moras dobro naviknuti da bis znao kad stisnuti za visu jer da ima strasno kasnjenje....
uglavnom samo sam htjeo reci da taj selespeed nije losa stvar, bar po meni, a sad znam ja da tu po forumu ima pun pim pek ekipe koja preferira prsti-peta nacin saltanja u nizu, blokiranje kotaca lijevom nogom da mozes na 70 staviti u prvu i te ostale rally izraze pa mi se sad neda natezati o samoj efikasnosti mjenjaca kao takvog i samoj sigurnosti brze voznje kad u svakom trenutku imas obe ruke na volanu. mislim mozes ti biti hardcore koliko hoces ali ja se zelim voziiti sto brze a ne sto opasnije, sta ja znam, isto tako sam u pocetku bio malo protiiv abs-a, one spike, znam ja i bez toga, ovo ono ali kad se naviknes na njega, pa sjednes na kocnicu prije zavoja i naviknes se na to... uglavnom skoro sam se spizdo kad sam isao od bivse c3 tako voziti jer mi je blokiralo sve zivo, puno mi je bolje se voziti kad moram na manje stvari misliti...
Sto se tice te mase: morat cu te ipak razocarati, mozda cak i upozoriti da ne koristis to kao jedini background kad uletavas negdje u frku, jer ima uvijek ludih od tebe