Tema: Opel Astra
View Single Post
Staro 21.02.2009., 02:49   #595
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor rodney Pregled postova
i mogu rec da me se jako dojmio netko na prijasnjoj stranici kome smeta stop svijetlo na semoforu... ja uvijek drzim kocnicu na semoforu, i da se netko usudi doc mi prigovorit zbog toga, u gene bih mu implementirao strah od voznje u autu... djeca mu vise nebi htjela sjest u auto..
bi, ha? pogotovo kad bi naletio na stariju budalu sa 100+ kila. mislim, ok je zezancija, ali "djeca mu vise nebi htjela sjest u auto.."....... smiri malo dozivljaje.

i da, ja sam medu tim kretenima kojima smeta stajanje na kocnici onak, par minuta. ustvari ispravak - ne smeta mi na starijim golfovima, jugicima - opcenito starijom generaciji automobila. ali kad mi je neka toyota ili tak nest stalo na stop svjetlo, ja sam samo vidio crveno ispred sebe. jebes maglenke, ubija u oci, kolje, spejs satl ispred mene stoji i crveni se. i sad recimo vozis se par sati nakon posla, umoran si, i moras jos trpiti ubitacnu iritantnu crvenu napravljenu ledicama i pojma nemam kakvim nacinima za bolje uocavanje. jel ti itko kad nabio ledicu sa upaljaca u oko, ona kina za par kuna sto je bilo neko vrijeme na svakom koraku? mislim, ako ti ne smeta, svaka cast, velikoj vecini smeta.

nisam niti ja oduvijek vukao rucnu, nego u zadnjih recimo dvije-tri godine, jer sam skuzio koliko meni smeta. tako ocito smeta i ovome iza mene. jel toliko tesko povuci rucnu, ili nedaj boze ostaviti bez kocnice ako je cesta ravna?

Burko je offline