View Single Post
Staro 20.02.2009., 21:15   #1311
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Treba netko tko ima pameti kojem dobro objasniš šta radi otić tamo.Kada mu oni kažu da obračunavaju amortizaciju,reći da su ti u udruzi potrošač temeljem Članka 5.,stavka 2. i 3. ZPP-a protumačili da ti imaš pravo na robu ili iznos koji je naveden na računu.Ili identičan takav ram,koji možeš odbit ako nisu baš drito onaj tvoj popravili (nemoguće imho),ili povrat sredstava.Ako budu dobri i ne budu puno srali reci im da ćeš pristat potrošit još na doplatu u ADM-u,a puno srali znači da trebaš reć ako te ne budu terali da o prekršaju obavijestiš nadležna tijela.Ako se ni tada ne opamete,neka ti isprintaju dokument prema kojem stranka(ti),odbijaš zamjenski proizvod ili povrat iznosa od 350kn,ili tog kojeg ti nude.Sa time se fino uputi u DI,a onda će se ADM fino provest
Ako nevalja ovo,neka me Žilber slobodno nadopuni

Preporuka je da to otiđeš sam obavit,prijatelji,šogori,tetci,stričevi,šure i ina bliža i daljnja rodbina teže iskazivanju raznih oblika gluposti i maloumlja kada tako nešto trebaju obavit.Pođi to i obavi to osobno ako postoji i najmanja mogućnost.

Iako,jedna stvar mi nije jasna.Šta ako oni odbiju isprintat takav dokument?Šta tada?
žile je offline   Reply With Quote