20.02.2009., 19:51
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Autor rodney
mislim ono wtf? s dobrim razlogom bi se smijao curi, jer ono stavim u ler
da nemoram prije paljenja? znaci tak i tak moras stavljat u ler, ali nema veze.. bolje sad nego poslije? imho glupo. nadam se da ces sad naucit i ostavljat auto u brzini, ili da ces opet zaboravit..  ti biraj, hehe. nhf.
i mogu rec da me se jako dojmio netko na prijasnjoj stranici kome smeta stop svijetlo na semoforu... ja uvijek drzim kocnicu na semoforu, i da se netko usudi doc mi prigovorit zbog toga, u gene bih mu implementirao strah od voznje u autu... djeca mu vise nebi htjela sjest u auto.. nemogu se usporedjivat cajna ksenon svjetla sa kocnicom na semoforu da ga ubijes... isto tako mi je jedan covjek kenjkao nesto o zmigavcu dok je crveno na semoforu (bili smo u birtiji, ne u prometu).. ja neznam, kome to smeta NESMIJE NIKAD sjest u auto i vozit, jer sta ce, napravit frontalku kad mu naidje prvi konj sa dugim svjetlima? a ima i takvih jednako kolko ima ovih sa dignutim kratkim, ako vec nisu to jedni te isti...
|
O bože,pa tu sve neki utjerivači pravde,malo preteške riječi,sumljam da si takav frajer na cesti...
Ajd mi objasni zašto držiš kočnicu na semaforu,ako je ravno?Da namjerno zasljepiš vozača iza ili si ono,jednostavno panglu?
|
|
|