Citiraj:
Autor swordfish
da ali ga nemozes upaliti dok je u brzini pa ga uvijek prije nego ga ugasim stavim u ler tako da nemoram prije paljenja.
.....
da sam vidio neku curu tako umirao bi jos uvijek tamo od smijeha pa sam htjeo biti malo samokritican jer inace uvijek nesto kenjam tu po forumu...
|
mislim ono wtf? s dobrim razlogom bi se smijao curi, jer ono stavim u ler
da nemoram prije paljenja? znaci tak i tak moras stavljat u ler, ali nema veze.. bolje sad nego poslije? imho glupo. nadam se da ces sad naucit i ostavljat auto u brzini, ili da ces opet zaboravit..

ti biraj, hehe. nhf.
i mogu rec da me se jako dojmio netko na prijasnjoj stranici kome smeta stop svijetlo na semoforu... ja uvijek drzim kocnicu na semoforu, i da se netko usudi doc mi prigovorit zbog toga, u gene bih mu implementirao strah od voznje u autu... djeca mu vise nebi htjela sjest u auto.. nemogu se usporedjivat cajna ksenon svjetla sa kocnicom na semoforu da ga ubijes... isto tako mi je jedan covjek kenjkao nesto o zmigavcu dok je crveno na semoforu (bili smo u birtiji, ne u prometu).. ja neznam, kome to smeta NESMIJE NIKAD sjest u auto i vozit, jer sta ce, napravit frontalku kad mu naidje prvi konj sa dugim svjetlima? a ima i takvih jednako kolko ima ovih sa dignutim kratkim, ako vec nisu to jedni te isti...