View Single Post
Staro 20.02.2009., 19:24   #1310
HONDA type R
Premium
Moj komp

HONDA type R's Avatar

Datum registracije: May 2006
Pozz ljudi, ajde da se i ja ubacim , coppy sa mem teme:

http://forum.pcekspert.com/showthrea...111545&page=17

Citiraj:
Autor HONDA type R Pregled postova
Posto je prijatelj sto ide u zg zaglavio jos nisam dobio memu, a dotad se koriste njegovih 2*2gb kingmaxa jer njemu ne treba posto mu je komp u zg ^^ ugl meni su u adm rekli da nema supertalenta vise da mi nude kingmaxe 800 u zamjenu za talente, ja pitao jel moze nesto drugo uz nadoplatu, kaze nema frke i da moje rami cijeni na 350 kuna, ostalo je nadoplata, znaci DDR2 4Gb (2x2Gb) PC8500 Corsair,1066MHz,TWIN2X4096-8500C5DF Airf CIJENA: 866,81Kn - 350kn sto mi nude za 2*2 kit super talenta ispane da nove dominatore platim 516.81kn. e sad dio sto me muci, zasto mi nude samo 350 kn... kaze prodavac zato sto sam ja svoje rame vec godinu dana koristio a u medjuvremenu je pala cijena i oni su u rangu kingmaxa,,, a ja kada sam kupovao jesu oni bili isti cl i takt kao kingmax ali su bili skuplji. mute li što u adm? sjecam se da kada sam nosio na garanciju u hgspot da su mi davali ili povrat novca ili robu u vrijednosti zadnje cijene sa cjenika, a ja sam 2*2 gb kit super talenta platio 650 kuna tada, zadnja cijena se nije puno promijenila.
eto, frend je od nedjelje u Zg sa novcima,,, znaci sto mi je za ciniti ako nakon mog telefonskog poziva kazu da ne mogu dobiti ~ 650kn nego obracunaju svoju amortizaciju. cujem da je najbolje komunicirati preko fax-a a ne mail-a. nije mi se problem zezati sa inspektoratom, a rijeist cu negdje jos memorije ili izdurati sa ove 2 gige.
HONDA type R je offline   Reply With Quote