View Single Post
Staro 20.02.2009., 13:02   #624
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor stef Pregled postova
Ti oktani su tu više za orjentaciju jer gorivo ih obično ima manje nego je deklarirano.
ma znam sve to, sve to stoji. samo sto eto, moj akcent 2003 godiste, 1300ccm i 62KW ide puno bolje sa tifonskim gorivom, kud od ubrzanja, tu do nekako mi se cini i krajnje brzine. ne znam dal ovo za brzinu stoji, mozda me osjecaj vara.

Citiraj:
Autor stef Pregled postova
Pitao sam baš servisera u Hyundai-u, pa kaže da se može točiti 100-tka svaki treći rezervar ili tak nešto. "Maverick" (pretpostavljam Birt) na Hyundai forumu kaže da se 100-tka može točiti uvijek, ako sam dobro shvatio kontekst.
rekli su isto i meni u sisackom servisu, ljudi koji odu van tipa austrija i njemacka, kazu drugi auto kao da voze. doslovce kao da su dobili 20 konja, auto lud na cesti. sa 95/98icom, ne mislim na 100tku.
a konkretno sto se tice 100tke na omw-u, frend je vozio lantru (ili elantru), nisam vise siguran koja je koja, redovito tankirao na omw-u 100tku, i nakon godinu dana izgorila masina. istina bog, stiskao je on njega, ali ne kao da vozis formulu. tako da, hvala ali ne hvala na omw na to gorivo.

Burko je offline