Citiraj:
Autor stef
Ti oktani su tu više za orjentaciju jer gorivo ih obično ima manje nego je deklarirano.
|
ma znam sve to, sve to stoji. samo sto eto, moj akcent 2003 godiste, 1300ccm i 62KW ide puno bolje sa tifonskim gorivom, kud od ubrzanja, tu do nekako mi se cini i krajnje brzine. ne znam dal ovo za brzinu stoji, mozda me osjecaj vara.
Citiraj:
Autor stef
Pitao sam baš servisera u Hyundai-u, pa kaže da se može točiti 100-tka svaki treći rezervar ili tak nešto. "Maverick" (pretpostavljam Birt) na Hyundai forumu kaže da se 100-tka može točiti uvijek, ako sam dobro shvatio kontekst.
|
rekli su isto i meni u sisackom servisu, ljudi koji odu van tipa austrija i njemacka, kazu drugi auto kao da voze. doslovce kao da su dobili 20 konja, auto lud na cesti. sa 95/98icom, ne mislim na 100tku.
a konkretno sto se tice 100tke na omw-u, frend je vozio lantru (ili elantru), nisam vise siguran koja je koja, redovito tankirao na omw-u 100tku, i nakon godinu dana izgorila masina. istina bog, stiskao je on njega, ali ne kao da vozis formulu. tako da, hvala ali ne hvala na omw na to gorivo.