Tema: Opel Astra
View Single Post
Staro 20.02.2009., 07:41   #586
swordfish
aka: N.W.S.K. b_buha

swordfish's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor yedwy Pregled postova
146 1.6 Boxer 105ks
cestitke na autu..

da ste samo vidjeli sta mi se desilo jucer, oso ja na kavu, parkiram na parkiralistu ispred birca (maat, dvorana mladosti - rijeka), i otidem u kafic i skuzim da sam zaboravio mobitel, vracam se po njega, uzmam mobitel, odmaknem se nekih 10 metara i cujem da svira neki alarm, ono okrenem se i nevjerujem sta vidim: auto mi ide u rikverc i radi krug po parkiralistu punom auti i murje (igrala se neka odbojka sinoc u dvorani). zaboravio sam potegnuti rucnu, zatrcao sam se, onako u trku otkljucao auto uletio unutra i potegnuo rucnu, stao je pol metra od nekog autica tamo. stari moj, koja sreca, 5 minuta je sigurno tako stajao da se nije pomaknuo i pomaknuo se kad sam bio jos dole na parkingu. jos mi samo to falilo da moram nekome objasnjavati da je normalno zaboraviti potegnuti rucnu tu i tamo. nemoze biti u brzini kad ga pustim radi selespeeda. uglavnom dobro proslo, stradao moj ponos i to je to.sad kad gledam ovo, neznam zasto ovo uopce pisem ali ajd...