Citiraj:
Autor Burko
jel i u velegradu pacijenti po veceri, obavezno kasnije proljece - ljeto - rana jesen, umjesto kratkih frajerski upale samo maglenke? i sto sam primjetio, onak - zafira, stariji megan, neki dzipovi, fordovi i takvi "uber sportcki" nabrijani auti. i onda blicnes liku koji je ocito glup ko konj jer te maglenke ubiju u oko kad te zapljusnu na grbovitim cestama, prolazis pokraj njega. a on ili te gleda zbunjeno jer je njemu normalno voziti pod maglenkama, ili ti lik prode na 10cm retrovizorom do tvog retrovizora uz nagazenu trubu. stoka..............
jako cesto pozalim sto nemam onaj kamioncic sto postavlja znakove na autocesti/sto sisa travu uz cestu, drvece/po zimi baca sol, kamencice. samo bi mu naprijed nabio zesce sipke i svakog takvog kretena samo priljepio na haubu ko muhu!
|
A ne nema ih. Spustili se u grad ko Caulerpa u jadran.
Mislim nije koncentracija kao u KRapini i okolici, ali da ih ima - ima. Makar to je manji problem u odnosu na čajna xsenonše....
Ono sto se ja pitam je gdje je murja? Di su ti silni prometni policajci kad ih trebas?