ma znam nego sam samo htio naglasiti da nije da sad slusam 96kbps pjesme pa da se cudim kakva je to kvaliteta zvuka....btw sto se tice mjuze...90% je rock tipa ac/dc, zeppelini, queen itd...fkorz nastojim kolekciju imati u sto kvalitetnijom formatu tj.izdanju(a bome zato i zauzima kojih 200GB)...a sad nabavio sam si bio queenov DL dvd koji ima za opciju 5.1 zvuk pa mi je nekako presiromasno zvucao, a znam da nije do zvucnika..
prije sam imao Z-10 koji su isli preko usb-a i doticni dvd u stereo modu je daleko bolje zvucao nego trenutno u 5.1 okruzenju.
znaci audigy ili live...ova live po nabrojanim glupostima mi "zvuce" nekako bolje...a ta shema sa modanjem u x-fi je se "osjeti" razlika u "kvaliteti"...eh da i je to vrijedi samo za audigy SE (jedina u ponudi kako vidim po lokalnim prodavaonicama) ili za neku drugu
ugl vidio sam i ove neke terratec kartice jeftine, ali nekako sam ipak vjerniji creativeu vec kad imam megaworkse 550 (a i ep-830 sluske)
btw bash gledam u hgspota audigy SE za 150, live! za 120 i x-fi audio za 299
EDIT:
evo na wikipedi-i sam procitao da je ova x-fi audio ista ko audigy SE i live! tj da od x-fi dijela ni x...a sto se tice audigy 2 i live razlike trebala bi biti tj. po ovome svemu sto sam procitao trebala bi postojati...a neznam...josh mi je i najisplativije cekati da na prodaji osvane neka zvucna pa da ju kupim...