View Single Post
Staro 18.02.2009., 13:54   #49
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor MAXx Pregled postova
Prednja vratašca se malo mutavo zatvaraju zbog toga što se mogu otvorit pod kutom od 180 pa treba pazit kod zatvaranja da se ne slome.
Da, prerasplesano se otvaraju i za precizno zatvaranje, potrebno je malo dublje "zamahnuti" unazad prije nego ih zatvaras do kraja. Ali to je automatizam koji se brzo usvoji i dalje nema problema. Nema straha da ce puknuti, samo se nece moci do kraja zatvoriti, pred samim parkiranjem nosa vrata u rupu kucista.

Citiraj:
Autor gunther Pregled postova
jel se mogu sravit kakvi kotačići umjesto nožica? (pretpostavljam da ima nožice?)
Pa poslikao sam vec Nogare

Ako masina radi i skida se bocna stranica... obavezno je ugurati nogice sa te strane, inace ce prisjesti vracanje nazad. Posebno ne bez pridrzavanja kucista i neminovne tresnje diskova. Samo se uguraju nogice, vrati se bocna strana i ponovo se nogice izvuku. Spominjem ako se nadjete u takvoj situaciji dok vam masina radi. Inace se previse izdrma kuciste dok ne prokljuvi da su nogice razlog ometanog vracanja.

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
ovo kučište je bilo u bugu i proglašeno je best buy u kategoriji do 800kn.
Be'm mu misha, tocno! Ali nikad nisam procitao. Stoji mi u hodniku sa par brojeva koje uopce nisam jos pregledao. Da me nisi s ovim podsjetio...bome bi skroz... Skenuti bi trebalo za naucne potrebe ove teme.

Citiraj:
Autor Metamphetamine Pregled postova
Hm, onda je to problem jer je 3870x2 dužine 27cm, a lista kartica iste dužine je poprilična: 8800Ultra, 9800GTX, GTX260,280, 4870x2 a vjerojatno kasnije i svi mid/high end modeli.
To ce muciti samo one koji ce ostaviti kavez za diskove, parkirane u aviliji kucista. Tega mi ionako ne treba, pa mogu staviti i najpimpekastiji Mylex bez problema ako treba
Visage je offline   Reply With Quote