Citiraj:
Autor MAXx
Prednja vratašca se malo mutavo zatvaraju zbog toga što se mogu otvorit pod kutom od 180 pa treba pazit kod zatvaranja da se ne slome.
|
Da, prerasplesano se otvaraju i za precizno zatvaranje, potrebno je malo dublje "zamahnuti" unazad prije nego ih zatvaras do kraja. Ali to je automatizam koji se brzo usvoji i dalje nema problema. Nema straha da ce puknuti, samo se nece moci do kraja zatvoriti, pred samim parkiranjem nosa vrata u rupu kucista.
Citiraj:
Autor gunther
jel se mogu sravit kakvi kotačići umjesto nožica? (pretpostavljam da ima nožice?)
|
Pa poslikao sam vec
Nogare
Ako masina radi i skida se bocna stranica... obavezno je ugurati nogice sa te strane, inace ce prisjesti vracanje nazad. Posebno ne bez pridrzavanja kucista i neminovne tresnje diskova. Samo se uguraju nogice, vrati se bocna strana i ponovo se nogice izvuku. Spominjem ako se nadjete u takvoj situaciji dok vam masina radi. Inace se previse izdrma kuciste dok ne prokljuvi da su nogice razlog ometanog vracanja.
Citiraj:
Autor Hamm
ovo kučište je bilo u bugu i proglašeno je best buy u kategoriji do 800kn.
|
Be'm mu misha, tocno! Ali nikad nisam procitao. Stoji mi u hodniku sa par brojeva koje uopce nisam jos pregledao. Da me nisi s ovim podsjetio...bome bi skroz... Skenuti bi trebalo za naucne potrebe ove teme.
Citiraj:
Autor Metamphetamine
Hm, onda je to problem jer je 3870x2 dužine 27cm, a lista kartica iste dužine je poprilična: 8800Ultra, 9800GTX, GTX260,280, 4870x2 a vjerojatno kasnije i svi mid/high end modeli.
|
To ce muciti samo one koji ce ostaviti kavez za diskove, parkirane u aviliji kucista. Tega mi ionako ne treba, pa mogu staviti i najpimpekastiji Mylex bez problema ako treba