Citiraj:
Autor silent-hunter
to stoji.. no kao sta rekoh sa msi 750i nikakvih problema nisam imao apsolutno niti jedan bsod nisam imo a svasta sam pokusavo..
to je dokaz da ima i jeftinijih ok nforce ploca..
|
Problem je u tome što ta ploča uopće nije jeftina, grije se ko svinja, nudi samo 8x+8x i slabo se kloka. Ekvivalent takvoj ploči samo sa intel chipsetom je duplo jeftinija ploča.
Da ne spominjem koliko koštaju 780i SLI ploče, koje su također drek. Ja se jebem na ovom sranju kao kreten, samo da bi imao SLI. Svaka čast na performansama SLI-a u optimiziranim igrama, ali samo zbog šugavih ploča mislim se vratiti na P35/P45.
790i SLI košta kao da je napravljena od titana.

... a nije bez mana.
Citiraj:
Autor maX
kao dvije 9800GT, da, otprilike tako nekako...
|
Pa koliko se ja sjecam testova, 8800GT SLI je bila malo bolja od 260 GTX 192 i HD4870 512. Novije testove SLI- vs. 260 GTX/HD4870 nisam čitao.
Citiraj:
Autor silent-hunter
Cilj te moje poruke je bio da sam izmjenio iskustva sa ljudima diljem svjeta a ne samo sa tracarama na forumima koji nesto cuju pa onda pricaju..
|
Ako ciljaš na amerikance i tu briju, promašio si.
Druga je priča kaj je fora imati dvije ili tri kartice, to je nešto slično kao povezanost snažnih napajanja sa dužinom splovila. Keve mi, kada je 750W PSU došlo, naraso je garant

...tako je tebi isto i sa SLI pločama i 3way SLI-em.

...Nema ništa loše u tome, ali opet velim - ovisi o kutu gledanja i najviše dubini novčanika.