Citiraj:
Autor maX
poanta Wolverinovog posta je: dobre i kvalitetne s775 ploce sa SLI podrskom su preskupe, za manje novce moze dobit postenu s775 plocu s intelovim chipsetom te jednu karticu koja je podjednako jaka kao ove 2 slabije, a nema niti priblizno problema koliko dvije u SLI-u
|
to stoji.. no kao sta rekoh sa msi 750i nikakvih problema nisam imao apsolutno niti jedan bsod nisam imo a svasta sam pokusavo..
to je dokaz da ima i jeftinijih ok nforce ploca..
Asus sigurno nevalja sta se tice sli-a imam dvje takve ploce 780i i 750 i asus ne valjaju al opet funkcionalne su na defoltu.
Citiraj:
Autor Wolverine
znam koju si ploču uzeo
imao sam na testu hrpu ploča sa 680/780/790 čipom i znam kaj valja a kaj ne na tim pločama tak da se tebi najmanje imam opravdavat
ono kaj hoću reči je da se njemu ne isplati mjenjat platformu samo da bi upogonio SLI
P.S. hrpa 790i Ultra SLI ploča ima problema sa corruptanjem boot.ini-a pa ti ploča jednostavno sama od sebe shebe instalaciju... znam jer se meni to na XFX 790 ploči desilo gro puta (i nije izoliran slučaj)
|
znam da xfx 790 ima problema no eto frend mi ima 780i i radi cuda na njoj. ima 3 way sli 260gtx. Inace nalazim se u nvidia sli grupi koju je napravio moj kolega badh8me poznat iz youtube-a ima svojih filmica gro. i tu su svi zivi sa sli kombinacijama svakakvim pa znam sta pricam, od amerikanaca do kineza i rusa svi imaju razlicita iskustva, znaci ne vucem to iz samo svojeg iskustva kojega imam vjerovo il ne dovoljno..
Razno sam proso, imo sam sranja sa sli priznam no sve se to se da rjesit..
Sve u svemu imate pravo u necem.. vise grafa vise problema ko voli nek izvoli. no daleko od toga da to nemoze radit dobro