evo, dosla danas kartica
natovarili su mi postarinu "na ledja" i stavili drugi dan do 12h i izaslo me 50kn iako je bio dogovor u pocetku da kad se meni kartica vraca da oni placaju postarinu... nevjerojatno kako su bezobrazni i bez srama
druga stvar, onaj dokument koji sam ih X-puta zatrazio i napisao sto neka nutra napisu naravno nisu tako napisali nego glasi ovako:
Citiraj:
Izjava:
Grafička kartica (MSI NX7600GT-T2D256E) se vraća, na zahtjev stranke, u istom stanju kakvom je zaprimljena.
Stranka odbija bilo kakovu zamjenu za istu ili adekvatnu drugu karticu.
|
ne kuzim kako ih nije stid i sramota nesto takvo napisat. ja
NIGDJE nisam rekao da odbijam
ISTU karticu, ali oni mi istu karticu ponudili nisu. adekvatnu naravno nisam htio prihvatit. u komunikaciji preko mailova su vjesto izbjegavali napisat model ove 7600GT kartice koju su mi nudili
nadalje, nigdje ne pise da mi odbijaju vratit novce, a to sam im par puta napomenuo neka napisu...
sad sam poslao mail direktoru Feniksa neka mi opet isprintaju dokument kao sto sam ih bio zatrazio te mi ga faksiraju doma na moj broj...
a ja idem pisat prijavu DI jer mi je dosta vec svega
evo i citata iz mailova gdje se jasno vidi da izbjegavaju napisat model ponudjene 7600GT
Citiraj:
Pošto Vam ne odgovara VGA Gainworda 9500GT, mogu Vam ponuditi sljedeće:
GF7600GT,PCI-E,256Mb GDDR3, 128bit
Frekvencija jezgre 560 MHz
Memorija 256 MB GDDR3 (1400 MHz)
128-bit
Brzina RAMDAC-a 400 MHz
Sučelje PCI-E 16x
Priključci TV-izlaz
2 x DVI
Podržani operacijski i API sustavi OpenGL® 2.0
Microsoft® DirectX™ 9.0
Windows® XP / 2000
|
tek sam u razgovoru preko telefona saznao da se radi o Gigabyteovoj 7600GT, a ne MSI-evoj
Citiraj:
Mi smo u međuvremenu nabavili novu vga karticu 7600gt ali na vas zahtijev smo vam vratili vasu karticu nazad kurirskom dostavom
|