View Single Post
Staro 18.02.2009., 00:04   #29
darkijas
Premium
Moj komp

darkijas's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Ja sam zapravo iznenađen koliko je ljudi u hr kupilo ps3 s obzirom na standard i to kaj nema pirata za njega. Ovdje su Xbox i ps3 dva različita svijeta a ključne stvari u nečijem izboru neće biti koja je konzola grafički naprednija ili koje ekskluzive imaju nego jel neko voli igrat preko neta i par igara godišnje il mu je draže u startu imat odmah 100 naslova po 10kn. Da jedni druge uveravaju/razuvjeravaju kaj je bolje i isplativije stvarno nema smisla
Da se razumijemo niti jedna konzola više nema šanse da ponovi uspjeh playstationa1 i 2 na ovim prostorima. Naprimjer 2000/2001 godine kad se pojavio ps2 malo ko je zapravo doma imao računalo iz više razloga, prvo jer su u mulitimedijalnom smislu bila slabo opremljena, internet nije bio tako raširen a cijene računalnih komponenti su bile astronomske. kupit komp samo radi igranja igara je bio totalno neisplativ i tu se stvorio prostor za uspjeh relativno jeftinih konzola a jednostavna piratizacija i dostupnost igara potjerali su prodaju ps2 u nebesa.
Danas je stanje bitno drugačije, neusporedivo bolji komp se složi za puno manje para i doma ga već ima praktično svako. Možemo mi gledat ovako ili onako ali pored računala doma posjedovat i konzolu može biti normalno nama računalnim i gadget zagriženjacima ali po nekoj normalnoj logici je čista perverzija
darkijas je offline   Reply With Quote