Citiraj:
Autor žile
To možda dođe tako nekim poznanstvima ovakim onakim i ljevim stranputicama.Ja naravno nemam nikako nabavit original osim u Algoritmu,kao i većina ljudi,tako da se ipak cijena iz trgovine treba uzimati kao ona meritorna.
|
Krivo ako imas pristup internetu imas i pristup jeftinijim igrama to sto se ti nisi npr u stanju snaci je tvoj i samo tvoj problem jer na CRO-PS3 forumu admin uzima narudzbe za igre tipa killzone 2 za max 300 kuna...
Drugo mozes i sam naruciti bes ikakvih problema... ali ako se tebi vise svida odanost Algoritmu be my guest
Citiraj:
Ljudovi,kakve bogove pucačine bez miša i tipkovnice?Može li se to i s volanom igrat?
|
Bullshit, isto sranje kao da igras Pes recimo Boks ili neku sportsku igru na tastaturu i mis, fail na kvadrat ukoliko nemas kontroler...
Citiraj:
Pa s Arcadeom možeš igrat koje god igre hoćeš, i nije 33% šanse nego je 6-7% šanse za krepavanjem 
Nije to PS3 da moraš instalirat igre na hard. Ako hoćeš HDD uzmeš Premium sa 60gb diskom za 2200 kn.
|
33% je tocna brojka faila Xbox-a kao konzole

od 28milja prodanih...
Btw sto sa igrama na koje ide instal?
http://www.crunchgear.com/2008/11/24...install-sizes/
Jos jedan fail
Citiraj:
Što se tiče Killzonea 2, eto ti primjera igre koju ne volim igrat (pucačina s plitkom pričom i grafikom kao glavnim adutom), ali tko zna, možda netko voli takve (znam da sam u manjini) 
Inače na Xbox možeš instalirat igre na hard i onda pokretat s njega, masovno se ubrza loading i sl.
|
Ocito nisi procitao niti jedan review igre, pogledao filmic niti vidio u zivo kako ta igra funkcionira...
Pogotovo kako si naglasio da se igra bazira na SP-u ti je totalni fail
No dobro povjest se ponavlja izgleda i ove generacije tako se pljuvalo i po PS-u 2 kada je izasao pa je ispalo da je najprodavanija konzola u povijesti...
Ali da budem upotpunosti iskren dosta dugo sam razmisljao i vagao dali Xbox ili PS no MGS4, God Of War 3, Wipeout, GT5, Killzone 2, Heavy Rain, Uncharted, Nadam se Shadow of Colossos 2 su odlucili naspram Halo-a Mass Efecta i gears of Wara koje sam igrao na kompu.... takoder jedna od eksluziva Dead Rising2 ide multiplatform...
Ostalo je sve multiplatform...
Citiraj:
Moze ga spasiti jedino ako i cip budu prodavali u paketu
|
Dizel mi smrdi na Wii

Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12