View Single Post
Staro 17.02.2009., 23:07   #24
žile
Banned

žile's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Autor Gjurovski Pregled postova
BTW: krivo si informiran sto se tice cijena evo GT5 prologue kupio za 100 kuna, Fight Night za 150, Wipeout HD za 120 kuna, sad nabavljam MGS4 za 150 kuna, Uncharted za 150kn itd itd... (rabljene naravno)
Takoder i Killzone 2 za 260 kuna novu novcatu neotvorenu uskoro nabavljam...
Tako da ti prica o igrama od 550-600 kuna nedrzi vodu prijatelju
To možda dođe tako nekim poznanstvima ovakim onakim i ljevim stranputicama.Ja naravno nemam nikako nabavit original osim u Algoritmu,kao i većina ljudi,tako da se ipak cijena iz trgovine treba uzimati kao ona meritorna.
A da ne govorimo o tome kako si tu i sa tim naslovima natuko pozamašnu svotu,a samo jedna igra vrijedi para kojima je plaćena,a to je po meni MGS4.
Ma kakvi,svaka čast Sonyu,ali bez čipa uporabljivost mu je na razini Sega Mega Drive II na žute kazetice.
Iako priznajem,da su to dvije ekvivalentno uporabljive konzole,prije bih imao Sony (čitaj da obje imaju čip),bez obzira na razliku u cijeni ja bi bez trunke razmišljanja glasao za PS3.
Mislim,naravno da vi sebi morate na neki način opravdati tu pozamašnu investiciju u PS3,ali budimo realni-bez čipa ona je promašena jer 10000kn u dvije godine iole rekreativnijeg igranja-no go
Mislim,ja imam PS2,XBox nikad nisam ni vidio,a PS3 me ne zanima niti ga mislim kupit,objektivno govorim bez trunke fanboyizma.Činjenice su na mojoj strani,a one govore da Sony sa PS3 posluje sa gubitkom.Zašto,kristalno je jasno.PS3 se uzima zbog igara.Ako one dođu petinu cijene konzole,ne postoji nikakav način kojim se to može opravdat.To je primarni razlog,a .mkv i ostale drkalame mogu samo biti bonus.Očito da niti on nije dovoljan.

Citiraj:
Autor velorien Pregled postova
Što se tiče Killzonea 2, eto ti primjera igre koju ne volim igrat (pucačina s plitkom pričom i grafikom kao glavnim adutom)
Ljudovi,kakve bogove pucačine bez miša i tipkovnice?Može li se to i s volanom igrat?
žile je offline   Reply With Quote