Dobro, 9 mjesec je kljucan i treba se najvise paziti. No slazem se, ne smijemo zatvoriti ljude, ako zeli negdje ici nek ide slazem se.
No opet, drzanje zakona slijepo vecinu ljudi iritira, kao i prespora voznja. Mene to posebno nervira, voznja iza vozila koje vozi manje od ogranicene brzine ili npr. u traci za preticanje vozi jednakom brzinom kao vozilo pored? Pa vozi iza njega ne pored.. u tim sit naravno da cu stat na trubu, do normalne granice naravno, a ako im osoba iz drugog vozila hoce nesto reci.. nek izvoli, alata u autu koliko te volja, nije bez razloga šipka za skidanje guma kod mene nekih 65cm
A da ima ljudi koji pretjeruju na cesti ima, umisljenih klinaca koji ce voziti puno brze gdje ne smiju i gdje ne mogu. Posebno u ulicama ispred skola..
Priznajem, stisnem ja vrlo cesto, ali samo tamo gdje mogu, cak i ako je ogranicenje 70..natjeram puno vise ali prvo vidim jel mogu. Ako da..prasi ako ne, zasto ugrozavat druge?
Nema se tu što filozofirat.. jednostavno je.
I da.. mozda ubodem Alficu takodjer, sutra bi trebao otici vidjeti stanje automobila. Za sad sto znam, Alfa 145, 94' 1.4 boxer 90ks.. a u kakvom je stanju, pojma nemam. No auto je bio udaren.. i lik trazi 1400E, malo mi je malo za to, osim ako nema neki veci kvar.