View Single Post
Staro 17.02.2009., 20:50   #1340
M.Vlahovic
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ne, proizvodac odredenog artikla (komponente) treba znati sve o x-tom artiklu (komponenti). prodavac treba biti uljudan i ljubazan, i prodati sto je vise robe jer time privreduje firmi u kojoj radi. ne kuzim - jedan vemil/hgspot/links/adm itd velike firme imaju po par tisuca artikala u prodaji. zaista ocekujes da jedan trgovac zna primjerice o svakom laptopu, televizoru, koliko se koja memorija moze kloknut, koje su latencije, dal se grije vise abc ili cba procesor i mali milijun zaebanijih pitanja........
ja se mogu bez problema sporazumijeti i snaci kad trgovac zna malo vise od najosnovnijeg iz IT svijeta.

uostalom, ako ides nesto kupiti negdje, odes na forume, odes na reviewe, pitas malo ljude o iskustvima i misljenjima - infomiras se. ili tako, ili pocnes pratiti taj svijet i jedino ti treba savjet za bas egzoticnije stvari.
zato ako je malo veći dućan kao što si nabrojao, su ljudi raspoređeni po odjelima, i u svakom odjelu je jedna vrsta stvari o kojima bi trebao prodavač barem osnovno znati, jer meni je isto bilo smješno kad počne ispred mene čitat s pakiranja
M.Vlahovic je offline   Reply With Quote