17.02.2009., 18:27
|
|
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Autor Burko
da, ok, definitivno ne stoji. ali samo jedna cinjenica, jel on znao da je trudnica za volanom? i meni digne tlak masa ljudi koji se vozaju po propisima, propisi koji su smijesni u najmanju ruju (van naselja 50km/h recimo, znam po cesti sk-zg). i onak, ogranicenje je 50, a on se vozi 45km/h. normalno da cu ludjet i prvom prilikom prestici. ali svakako za lupanje po autu bi trebao dobiti neku kaznu, barem po njonjici.
ali sta zaista ne kuzim, koji vrag trudnica ide autom na nedjeljni rucak? u vrlo visokom, 9. mjesecu trudnoce? sta da dobije trudove i ranije radati? sta da se dogodi nedajboze neka saobracajka? sorry, ali da je moja sestra/mama/zena/djevojka, u tako visokoj trudnoci bi samo pomirisala svjezi zrak, i to na balkonu da jakom ogradom. kakav nedjeljni rucak..........
|
po tom trudnice moramo vezat za krevet dok ne navrše 9. mjesec trudnoće i onda samo u bolnicu odfurat... i da, obavezno im zabranit vožnju?
mislim stvarno, ako je bila sposobna za vožnju i ako je sve u redu mislim da se nema šta desit.
al ovakva situacija... mislim strašno