A zamilslite kako se možete osjećati na ovakvu situaciju(prije 2 mjeseca). Sestra mi ima 26 godina, tada bila je trudna do zuba, početak 9. mjeseca trudnoće. Dolazi iz Svete Nedelje gdje stanuje do nas na nedjeljni ručak. Naravno zbog trudnoće uspori na svakom ležećem, ali onako, gotovo do stajanja jer je zbog veličine trbuha znala osjećati bolove na svaki trzaj auta. Na našoj dragoj Samoborskoj ulici ima jedno 453 ležeća u potezu Vrapče <-> Samobor. Iza nje se pojavio neki tip i vozio za njom.... Na svakom ležećem na kojem je usporila joj je trubio, vozio se za njom kojih 1.5-2km. Doslovno 300 metara pred našom zgradom ju je prestigao, skoro se zabio u vozilo iz suprotnog smijera, zaustavio auto pred sestrom i mahnito izletio krećući se prema njezinom autu. Počeo joj lupat šakama po staklu i nogama po vratima uz naravno, bogat riječnik uz spominjanje majčinog ženskog organa. Sestra se nemoćna uplašila, nije htjela ni prozor spustit, samo je jadna sjedila u zaključanom autu i slušala to izderavanje. Kada je shvatio da ga promatra 20 ljudi na ulici, i da su neki već spremni intervenirat se pokupio u auto i nestao. Policija ga je pronašla u roku 45 min, i ispostavilo se da ima poduži dosje i da je za njim već duže vrijeme raspisana tjeralica... Ali zamislite scenu, mislim zbilja... Čovjek mi psuje trudnoj, nemoćnoj sestri jer vozi PO PROPISIMA. Mislim, da sam ja to vidio, ne znam zbilja kako bi reagirao... U tom trenutku si spreman takvu gamad poderat golim rukama