Da ima sličnosti ali i mene isto hebe MBO jer sam prije imao Super talent 800MHz cl4 koji je radio super na defaultu kao i na 900-950MHz te sam iste utopio i kupio ovaj novi G.Skill(2x2GB i to savjet u Links-u ja sam htjeo uzeti ove na 800MHz jer mi netreba za ništa posebno bitno da radi) koji se masovno preporučuju pa reko idem i ja i naravno nisam ni pokušavao izvuči više od deklariranih 1000MHz. Ali sa bilo kojim postavkama nežele ni čuti,Kao što sam naveo ukoliko sam ih kupio i deklarirani su na navedenu frekvenciju moraju raditi jer meni osobno nije bitno ali danas- sutra ako želiš utopiti iste i uzeti nešto drugo na bilo koje pitanje dokle i kako idu "nemožeš slagati" da su odlični kad nerade ni na default postavkama/što neznači da nekome neče raditi super/ pa da me neko popljuje za sitnu lovu.
Vidim da ih nema više u Links-u i da su poskupjeli ili sam nešto predvidio bili su 438kn a sada su 505 čini mi se.
Koje da uzmem ukoliko uvaže reklamaciju naravno.U OS i nema baš neki izbor barem Links.(trenutno nije dostupnu).