View Single Post
Staro 17.02.2009., 13:35   #4
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
buka se povecava sto je unutar napajanja veca temperatura. sto se dogada kad je napajanje kod opterecenjem, ili kad je unutar samog kucista poprilicna temperatura od ostatka komponenti.

a ti nebi imao niti jednu situaciju, jer 3A je skoro pa nista za jedno imalo bolje napajanje. jer to je 36W, danas i srotex napajanja mogu dati preko 200W bez problema. a kuciste neces stavljati jer nema nikakve potrebe .

tako da, ako bi se i culo, culo bi se skroz lagano zujanje lezajeva, eventualno mali protok samog zraka. ali kad bi stajao na pol metra od napajanja . jedino kad bi imao rasturen ventilator, onda bi bila buka .

sad kad sam malo procitao, ne moras napajanje drzati uopce blizu tv-a. mozes ga zakamuflirati negdje gdje se ne vidi, a crnu+zutu zicu jednostavno "produziti" do receivera. sa nekom tanjom dvozilnom zicom, jer 36W je stvarno mala snaga .

Burko je offline   Reply With Quote