Citiraj:
Autor flajpan
@ Roberto:
Pogledaj Moj Komp pa ćeš vidjet zašto se gnjavim sa vmwareom - o 790g chipsetu nasao sam jedan jedini post na insanelymacu. Da mi je komp pogodan  za pravu instalaciju vec bi se bacio na posao.
|
Ja sam samo jednom stavio OSX u vmware prije tri godine i - požalio. presporo i loše.
Nakon što je Intel ušao u svijet OSX-a postalo je moguće nativno instalirati OSX na PC. NIje mi bilo lako u početku, trebalo je puno vremena i čitanja da dođem do prve uspješne instalacije na AMD sistem.
Gledajući tvoj setup realno ti je najveći problem integrirana grafička - radila bi, ali samo u vesa modu bez QE/CI. S nekom neintegriranom bi vjerojatno dobio i to.
Čipset SB750 bi trebao raditi s kextom za SB700, a i LAN i audio čip bi trebali raditi, jer driveri koji provjereno rade postoje.
Jesi uopće probao instalaciju? Kolko vidim najviše uspjeha s AMD sistema s novim čipsetima je dosad imao LawlessPC 10.5.4. Neznam za ove nove 10.5.6. distre (iDeneb, iPC...).
Krajem mjeseca izaći će i novi Leo4All, šuška se da će napraviti drivere za integrirane grafe na novijim amd čipsetima (790g/gx).