Imaš pravo Tor i ostali , sorry. Ovako - Bug sam samo koristio je oni u testu imaju konkretne brojke pa je to vrlo zanimljivo usporediti
Naime Bug je proglasio Tagan 480W best buy u srednjoj kategoriji , ali kad sam ih ja išao uspoređivati Codegen pobjeđuje u više kategorija. Nego Tagan je bolji zbog jedne stvari - ima bolje hlađenje tj. drugi ventilator mu je ispod procesora dok je Codegenu drugi ventilator nasuprot prvom . No ja sam taj problem riješio sa dodatnim ventilatorim tako da sad imam super hlađenje.
po meni je Codegen pobijednik s obzirom na tri puta nižu cijenu i gubi samo u PAR kategorija . Ja ZNAM da je Tagan 480W BOLJE NAPAJANJE od Codegena - da me ne shvatite pogrešno , ali mislim da Codegen nije toliko lošiji od Tagana.
Nego dosta u napajanju.
Što kažete na moje pitanje kako spojiti molexe na grafičku . Ako ste pročitali citate s BFGovog manuala ond znate da je primjer jedan 100 % u redu !!! Evo sam su mi i od Gainwarda poslali da je primjer 1 sasvim u redu .
E da, oprostite ako sam nekoga prije uvrijedio , nemojte se bojati - neću nikome spaliti baraku .