Citiraj:
Autor Burko
koliko sam skuzio, tebe je strah da se ventilator previse cuje, pa hoces bas psu sa 80mm ventilatorom? ako je taj slucaj, sto veci ventilator - manji broj okretaja da bi se dobio veci protok zraka (zanemarimo lezajeve, koliko je tih, bla bla).
a inace je ova cijena zaista jako dobra, ne znam zasto uopce razmisljati o icemu drugom osim ovog corsa?
|
Ma neee... joj očito sam krivo sve napisao, isprika... Naravno da 12cm ventovi imaju veeeći protok, međutim, imam taj tunel za zrak na kućištu (pogledaj model kućišta... desktop) koji je dizajniran za 8cm ventilatore na napajanju, odnosno, sistem radi odlično kada je u kućištu napajanje sa 8cm ventom, to sam si dokazao kada se slabo i loše frontierovo napajanje (8cm vent) manje grijalo od fortrona 400PNF (12cm vent) sa istom konfiguracijom. Inače bih kupio i sebi fortrona 400PNF za 299kn, ili nešto iz tvoje preporuke. U početku sam mislio modat malo kućište, ali sad mi se to neda, i ovako je gužva, pa sam naišao na taj PC power & cooling silencer 370W i na onog sharkoona 350W. Držim da je PCP&CS bolji od sharkoona, al ta su mi dva zapela za oko.
Žao mi je što sam to nejasno opisao u prvom postu...
Jesam sad dobro opisao?
Svakako hvala na trudu... heh