View Single Post
Staro 16.02.2009., 18:33   #378
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Taj polog je jedna od najvećih prevara ikad.
T-com u biti uzme beskamatni kredit od tebe

Npr, nama su tražili 4800kn za iphone (flex obitelj 500 tarifa, 16G za 98kn), na što smo naravno rekli da su ludi i da si polog zabiju tamo gdje sunce nikad ne sija i izašli smo iz t-centra.

Nakon kakvih 5 minuta, stari dobio poziv iz T-coma da dođe po iPhone, polog više nije bio potreban

Ono, on je pretplatnik jedno 10-ak godina (otkad postoji t-mobile/htmobile u nas) i troši 500+ kn mjesečno na mob, a ovi traže polog
Prokleta svinjad.
Imamo tarifu obitelj 700, svaki račun je oko 1000 kn i danas nisu na nositelja obitelji dali za kupit iPhone. Korisnici smo već 7-8 godina.
Imali smo dvije mogućnosti - platit polog od 4800 kn ili tražit neku procjenu kredibilnosti koje nije ni tip znao objasnit. Toliki neki moron je bio na šalteru (Iblerov Trg, tehnički šalter) da je neprestano ponavljao kredibilnost... I neš na engleskom kaj sam zaboravil. Nije uopće znao objasnit.

Hehe, stara je bila najbolja. Imala je otvoren stav T-com scuma i bande i neprestano mu je u facu to govorila. A buraz i ja smo bili paf. Skoro je i scenu napravila. Nakraju je rekla ovo drugo i nek si zgura kredibilnost u **** i da napravi kaj treba jer im ne da 4800 kn.

Tip je cijelo vrijeme imao ispis računa pred sobom i govori kak nije siguran. Svaki račun 1000+kn.

Pa kolka gamad je to...

Vidjet ćemo kad će zvat.
A ovaj moron na šalteru nije znao složit ni 2 rečenice da imaju smisla... Izbjegavajte taj prokleti šalter.
IcyTexx je offline   Reply With Quote