View Single Post
Staro 15.07.2004., 15:50   #86
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Valter
Ma ne s****e mi da moram kupiti novo napajanje.
Naravno da ću ga kupiti , ali koji je bolji način da spojim grafičku dok ga ne kupim . I samo da znate u Bugu je napajanje ocijenjeno kao vrlo dobro . I samo se malo razlikuje od Enermaxa ili Anteca jedino po cijeni . I molim vas da pogledate u Bugu pa onda sudite napajanje.
Vi samo gledate ime , znam ime je važno , ali ako pogledate koju recenziju onda shvatite da je ovo dotično napajanje u nečem i bolje od nabrijanog Anteca.

A sad tko još bude komentirao da mi treba novo napajanje srušit ću mu tu jadnu baraku .

Na kraju koji je bolji način : primjer 1 ili primjer 2
Pa odgovor je vrlo jednostava i već sam odgovorio - VGA mora imati zasebnu žicu. Drugim riječima na istoj žici ne smije biti ničega osim grafulje.

Razlog je jednostavan: kod 3D igara će potegnuti podosta snage iz napajanja. To bi miglo prouzročiti probleme s hardom i ROM-om ukoliko su na istoj žici.

Ako baš nemaš dosta molexa - spoji VGA i ROM. CD/DVD ROM-ovi su manje osjetljivi od HDD-a na takove stvari.

U svakom slučaju ( po 4. put ) - stavi grafulju na zasebno ako je ikako moguće ....

Paske je offline   Reply With Quote