Citiraj:
Autor dario_cile
win32 da te pitam nesto sto se ti smatras nekim strucnjakom???mene ljudi stalno zovu da im popravljam komp ili da im sastavim neku konfu,a ja se ne smatram nikakav strucnjakom vec to je za mene sad neko "osnovno obrazovanje"
|
Hehehe...ne smatram ja sebe nikakvim "srucnjakom", a koliko mi je kompova proslo kroz ruke....sto ono sto sam sljakao po servisima, a sto ono sto sam radio privatno.....to ni ja vise ne znam.....
Uostalom, si vidio mozda neki moj post gdje se ja nazivam "strucnjakom"...makar ne znam sta bi u ovome kontekstu to uopce trebalo znaciti!? Strucnjak!? Strucnjak za sta!? Za popravit komp!? Nemoj me nasmijavat....

Kazes ljudima "popravljas komp"!? Pa i nije to bas neka mudrolija.....zar ne!?
P.S.
Citaj malo, ne bubaj gluposti bezveze.
Ili je cilj tvoga posta bio kako mi moramo znati da ti "popravljas" kompove! Hebeno!

Uostalom, ako su ti godine u profilu tocne tesko da si radio bas nesto previse na nekim starim operativnim sustavima ili da si radio na nesto puno strojeva.
Znaci, kada su recimo Win 2000 ili ME bili aktualni. ti si imao cca 7-8 god......a ne znam bas koliko si onda "popravljao".....
"Strucnjak"...eh.....naucio instalirat OS i sklopiti neki novi komp......a i ovo ti je vjerojatno prvi komp u zivotu......
No ok, ipak ti "popravljas"!? Bilo bi lijepo da to objasnis!? Kako ti nekome "popravis" komp!? Nekome se shebe CPU i ti ga "popravis"!? Ne, zamjenis ga....ne popravljas nista....