View Single Post
Staro 15.07.2004., 13:22   #7
pinsla
Caught Somewhere In Time

pinsla's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
čuj ak imaš para idi na s939 samo kaj budeš se načekal
kao prvo procesori su užasno skupi samim tim po meni neisplativi iako se sad šuška kako bude amd izbacil jedan jeftiniji 939 proc ali ni taj ne bude jako jeftin
druga stvar su matične kako su se tek sad počele pojavljivat trebat će im par revizija da se sve to uhoda i da postanu stvarno dobre i stabilne
ni vani nemaš bog zna kakav izbor jedna dvije matične, a ni procesora nema u izobilju dakle trenutno a ni do nove godine s939 je potpuno neisplativ
Po meni najisplativije je sad uzet 754 ploču plus 3200+ sa 1 mb cachea i to CG reviziju. Takav proc sa standardnim hlađenjem bez problema dižeš na 2,5 ili 2,6 giga a to je onda skoro pa brže od bilo čega kaj se trenutno može nabavit dok se ne pojavi Fx na 2.6 giga
Samo postoje u svemu dva mala problema. Ni socket 754 ploče nisu bog zna kakve a za takav overclock treba kvalitetna ploča sa agp lockom koju ja trenutno ne vidim. Sve ove nove ploče imaju dosta problema sa stabilnošću i memorijskom kompatibilnošću pogotovo nvidijin chipset
drugi problem je kaj nije lako nabavit navedeni proc jer je AMD prešao full na newcastle jezgru pa sad imaš dvije varijante koje se isto zovu 3200+ a koje se razlikuju po clocku i cacheu
sve u svemu najpametnije je čekat ali pošto se tebi ne čeka kak se nije ni meni potrošit ćeš više love od planiranog ali to ti je tak
pinsla je offline   Reply With Quote