Dragi admin ako ovo spada pod zabranjene teme brsi je, ali moje skromno misljenje je da ne spada.

(ok mozda je rubno podrucje)
Dakle slucaj je ovakav.
Imate instaliranu kopiju Win XP-SP2 (pro) koja bas nije legalno nabavljena, i sad nakon sta ste dosli do neke love odlucite Bilu dat koju kunu (covik je ipak u penziji) i kupite licencu za XP(pro). I sad ste u situaciji da imate original u ruci a crnjak na kompu.
I sad ide pitanje moje. Kako bez nove instalacije Win Xp-a postojecu verziju (koja bas nije legalna) pretvorit u legalnu posto ste vlasnik posteno placene verzije Win XP a nemate bas puno vremena za novu instalaciju windoza, drivera, pa vracanje programa, pa printeri, pa mreza pa ovo i ono vec zante o cemu pricam izgubite barem par dana da donekle kop dovedete u stanje u kojem je bio, a i onda ce vam nesto falit sta se imali prije insatlirano.
Da rezimiram kako naj lakse-brze i bezbolnije od ilegalne verzije XP (pro) SP-2 napravit legalnu verziju a da se ne rad nova friska insalacija, samo da bi se ukacali brojevi sa kupljene legalne verzije.
Pozdrav i fala na pomoci ma kakva ona god bila.
ps-nadam se da me admin nece priklat zbog ovog