View Single Post
Staro 15.07.2004., 10:44   #73
Valter
Premium

Datum registracije: Feb 2004
Dr. Fiksi - ja NISAM popušio

Evo malo sam kopao po forumima i našao sam tipa koji je jučer kupio Gainward 6800 GT Golden Sample retail . Naime napisao mi je da ima stariji Bios od onoga što ga ima Paške , a čak mu je i verzija slabija.Negdje sam čitao da su bulk kartice malo bolje od običnih retail - bilo je slučajeva do 20 %( ako su final producti - a ova je 1000 % ) jer one obično idu prvo za reviewe pa se ljudi prema njima odlučuju na kupnju te serije kartica .
Tako da razjasnimo ova kartica je FINAL SAMPLE , ima čak noviji BIOS od nekih RETAIL kartica , a možda je i malo bolja od RETAIL KARTICA.
No dr.fiksi nema brige - ako budeš imao stariji BIOS imaš expertool na gainwardovim stranicama preko kojeg možeš skinuti zadnji BIOS .
Ja mislim da nijedan nije popušio - oba dva ćemo imati najjače grafičke u Hrvata , a sad što češ ti još čekati možda i do 2 tjedna ( ne vjeruj što ti kažu u WC-milu - ne ovisi o njima) i dati 200 kuna za kutiju od 3 kune tvoja odluka. Ako želiš kutiju onda čekaj , ali meni se uopće ne islpati čekati .
Ako želiš sliku grafičke onog tipa
- Gainward 6800 GT Golden Sample RETAIL
evo mu emaila - malo su prevelike slike da ih tu stavljam
harry larkins
Valter je offline   Reply With Quote