Tema: Opel Astra
View Single Post
Staro 15.02.2009., 18:11   #524
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Ma to što nebi izašao i uputio joj par lijepih riječi u vezi pripadnika pseće vrste i njezine roditeljice...
Nema ti to svrhe. Ti nisi (jer si prestar ) imao doticaja sa tom generacijom zena. To ti se sve fura na Paris Hilton i ima indentican IQ doticnoj. Nema svrhe. Znas da je tip, izadjes van, izvrijedas ga, onda ako on izadje van opalis mu samarcinu i nece mu vise past na pamet da dela pizdarije.

Vjeruj mi. Takvoj kravi ko sto je ta koja mi je izletila, NEMA koristi. To je genuine krava. Nemas tu kaj.

To ti kroz zivot prolazi ono... Nemozes vjerovat. Samo ide i muci ju kak joj stoji svaka dlaka na glavi. Isao sam u srednjoj sa 20 takvih u razred, pa dobro znam.

Meni je frenda prasnula jedna takva i sad ja dodjem kak sam bio u blizini da vidim kaj se dogodilo. Ja nisam mogao vjerovati kolko jedna osoba koja je napravila pizdariju moze biti nezainteresirano. Ono kopija hiltonice.

Uglavnom dodje slep sluzba joj po auto i ova mrtvo hladno. Dajte samo sekundicu. Udjes u auto, spusti špigel i popravlja si sminku. Mi svi 4 celjust do poda i nevjerujem...
Fleks je offline