View Single Post
Staro 15.02.2009., 12:56   #1143
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Rino Pregled postova
Probato......držao tjedan dana i opet isto...bacanje istog iz kompa ravno u smeće i stavljanje Chiefteca rijesilo je problem...vec godinu i pol mir...

Kolika je realno njegova disipacija na tom naponu i frekvenciji...90-100W...mozda sam previše i rekao...V8 se na njemu niti ne oznoji...
Ma kakvih crnih 90-100W, pa nije to 65nm quad.

Disipacija nije veca od 50W.

Citiraj:
Autor mymoon Pregled postova
dobro, imaš pravo. da ne potežem raspravu (iako si zaboravio gemin 2 ); razlika između svih njih u rl korištenju je? 5-8 stupnjeva? (gotovo) svaki od njih će zadovoljiti zahtjevnog kupca, ako nema problema sa kompatibilnošću s montažom na matičnu ploču.

da li postoji negdje ocjena svih njih sa naglaskom uloženo/dobiveno? kao neka tablica isplativosti?
Pa sad, nije bas ni tako mala, SPCR je prije mjesec-dva uradio test "novog" BT-a, pa je bio drasticno losiji od S1283 i njemu slicnih. Istina, BT je dosta i za klokan quad, ali kad bih vec pljunuo 300kn+ za CPU cooler, gledao bih da uzmem sto bolji.

Frostytech ima nekakve liste coolera, ali ne bas liste koje su prema price/performance indeksu.

BTW zaboravio sam i HR-01/HR-01+, Zalmana 9700 (ipak bolji od BT-a), Zalman 9900, Spire Thermax II, OCZ Vendettu 2, pih, eto jos ih ima.
SRV je offline