Citiraj:
Autor gnomisa
.....a ti još imaš i 17" monitor...sick
poanta mojih postova je da brdo ljudi baca lovu na grafe umjesto da si uzmu jeftiniju i bolji monitor npr......hebote vi trpate ferarijeve mašine u nissan micru
|
Znam i ja da je hebeni overkill, ali jbg kada trenutno nemam ništa bolje. A već kad sam kupio ovu karticu naravno da namjeravam uzet bolji monitor

.
Citiraj:
Autor generic
@R@zzoR: Koja je reze tog monitora? Jako sam skeptičan oko toga kako ti na 17" vidiš da je GTX 260 100% bolji od 4850
|
1280x1024, jbg kao što rekoh overkill ali zasad nemam bolje, a što se tiče toga koja je bolja uzeo bih si primjer crysisa kojeg sam na 4850 igrao sve na med-high detaljima bez aa i vsync, a sada bez problema na very high(enthusiast u warheadu) i 8x aa i vsync(Lijepo izgleda ako ništa

). Pa sada ti procijeni.
Btw koliko sam vidio pad FPS-a sa povećanjem reze je malen(ili sam u krivu).
Citiraj:
Autor Riki22
|
Uzmi XFX ako se već ne možeš odlučiti(za nju znam da ima 216 SPa, ako ti to igra ulogu). Ako si kratak sa parama uzmi Gigabyteicu(najvjerojatnije će ti ići na taktove i XFXice i BFGa). A ako hoćeš siguran OC ili veću garanciju uzmi BFG.
Ali većinski sve GTX260 idu na iste taktove, možda razlika nekih 50MHz(za jezgru).