View Single Post
Staro 14.02.2009., 21:25   #9
herion
Premium

Datum registracije: Jun 2007
U svezi Vivax-a ne znam nikog tko ima njihov TV ali znam ljude sa DVD playerima, GPS uređajima, klimom... Nakon njihovih iskustava mogu samo reći da se radi o poluproizvodima koji vrlo često idu na servis. Osim toga puni su dosadnih bugova (npr GPS) s kojim na kraju pristaneš živjet jer ti je već dosta servisa.Njhov TV ne bih kupio i da ima sliku poput Kura. TV je nešto što se ne kupuje baš često, svakodnevno ga koristiš i zaista ne vidim razlog zašto kupiti nešto što ima veliku šansu da bude na popravku dok npr. traje svjetsko nogometno prvenstvo. Naravno da se sada može javiti dosta ljudi koji će reći da njima Vivax-i rade super. Ja im vjerujem ali ovo su moja iskustva(srećom preko tuđe kože). Radije pogledaj za 400-500kn više Panasonic 32LE8. Kupio ga je susjed nedavno i sasvim je OK. Uostalom o ovom se već tu dosta govorilo. Pazi, 400-500kn više za stvar koju ćeš imati godinama. Znam da je to mnogima puno ali u ovom slučaju misim da definitivno vrijedi ono "nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino."

Zadnje izmijenjeno od: herion. 14.02.2009. u 21:48.
herion je offline   Reply With Quote